Skap en bedre arbeidshverdag med Andreas Kolstø

Skap en bedre arbeidshverdag med Naturviterne

Er du klar for å løfte din arbeidshverdag til nye høyder? Naturviterne presenterer en serie med fire webinar, ledet av organisasjonspsykologen Andreas Kolstø. Lær teknikker og metoder for å skape en mer positiv og produktiv arbeidshverdag.

Bli med oss på disse spennende webinarene og oppdag hvordan du kan skape en bedre arbeidshverdag for deg selv og dine kollegaer. For det finnes ingen annen utvei enn å snakke om det og ta aktive skritt mot positiv forandring.

De fire webinarene vil dekke følgende temaer:

1. Personligheten møter virkeligheten - 12. mars

Handler om hvordan du kan identifisere hva som gir deg energi i arbeidshverdagen, og hvordan du kan bruke denne energien på en mer bevisst måte. Oppdag hvilke valg du tar automatisk, og hvordan du kan gjøre mer bevisste valg for å øke din trivsel og produktivitet.

2. Konflikt og uenighetskompetanse - 7. mai

Handler om konflikthåndtering. Konflikter er en naturlig del av enhver arbeidsplass, men hvordan kan vi håndtere dem på en konstruktiv måte? Kolstø vil dele metoder for å forebygge negative konflikter og hvordan du kan håndtere uenigheter på en saklig og effektiv måte.

3. Hjelp, jeg skal jobbe i team - 4. juni

Handler om lagarbeid. Oppdag hva som kjennetegner ekte lagarbeid, og hvordan du kan skape et miljø der samarbeid og teamarbeid blomstrer. Lær hvordan du kan styrke samarbeidet på din arbeidsplass for å oppnå bedre resultater og trivsel.

4. Fra sykt dårlig til godt arbeidsmiljø - 10. september

Handler om stressfrie samarbeidsmiljøer. Har du noen gang vært en del av et team der stress og negativitet preget atmosfæren? Kolstø vil utforske årsakene til at noen arbeidsplasser suger energien din, og hvordan du kan bidra til å skape et mer positivt og givende arbeidsmiljø.

Meld deg på i dag

Og bli med oss på reisen mot en mer produktiv, harmonisk og givende arbeidshverdag!

Laster kommentarfelt ..

Lenker

Lenker