Naturviterne støtter vitenskapsmarsjen «March for Science» 22. april

Lørdag 22. april blir det markering av kunnskap, uavhengig forskning og uredd forskningsformidling i flere byer i Norge. Vitenskapsmarsjen «March for Science» blir markert over hele verden.

 

March for science - Norway

March for science

Lørdag 22. april bringer March for Science Norway alle som er opptatt av et kunnskapsbasert samfunn ut i gatene i forsvar for kunnskap, uavhengig forskning og uredd forskningsformidling. Bli med!

Marsjen vil foregå i flere byer og alle landsdeler. Se arrangørenes nettsider:

Naturviterne støtter March for Science

Vitenskapelig kunnskap er et globalt fellesgode vi som samfunn er helt avhengige av på alle viktige områder: i utdanning, i helsetjenester, for jobb- og karrieremuligheter og for miljøet barna våre vokser opp i. Vi bruker vitenskap til å forstå verden rundt oss og vitenskap bringer oss videre.

Norge er et tillits- og kunnskapssamfunn. Det er avgjørende for den norske modellen og det Norge vi kjenner. Men også hos oss er det eksempel på at fagligheten og bruk av kunnskap er under press. Tilgang til kvalitetssikret kunnskap for alle er selve ryggraden i et demokratisk samfunn. Slik skal vi fortsette å ha det i Norge, og derfor er dette viktig å stå opp for.

Naturviterne støtter vitenskapsmarsjen og oppfordrer medlemmer til å delta i arrangementet.

 

 

Laster kommentarfelt ..

Samarbeidspartnere