Sykkel til heldig student i Naturviterne

Nathalie vant studentsykkelen

Natur og miljøstudent, Nathalie H. Næssen, er trukket ut som vinner av sykkelen som ble trukket blant alle som meldte seg inn i løpet av studentkampanjen i august og september. – Den vil bli flittig brukt på vei til skolen, sier en overrasket og glad vinner.

vinner av sykkelen i Naturviternes studentkampanje Vinner av sykkelen som ble trukket ut blant nyinnmeldte studenter i Naturviterne; Nathalie H. Næssen

Ved overrekkelsen av sykkelen møter vi den heldige vinner på Campus Bø ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN):

Hvorfor valgte du å studere natur og miljø?
— Jeg valgte studiet fordi dette er noe som interesserer meg. Klima og miljø er også et tema som er veldig dagsaktuelt, og kommer trolig til å bli mer og mer relevant i fremtiden.

Hvordan er det å være student i Bø?
 — Det er veldig fint å være student her i Telemark! Det er tilgang på det aller meste her i Bø, og det skjer mye gøy rundt omkring som man kan delta på i fritiden. 

Hva ønsker du å jobbe med i framtiden?
— Jeg ønsker å jobbe med inneklima og HMS, eller noe med arealplanlegging.

Hvordan fikk du kjennskap til Naturviterne?
— Det kom representanter fra Naturviterne inn i en forelesning og fortalte om forbundet.

Hvorfor melde du deg inn i Naturviterne?
— Jeg meldte meg inn fordi jeg synes det virker greit å være tilknyttet et fagforbund som er rettet mot det jeg studerer og trolig den jobben jeg får i fremtiden.

Hvordan reagerte du da du fikk vite at du hadde vunnet sykkel?
— Da jeg fikk vite at jeg hadde vunnet sykkelen ble jeg veldig overrasket! Jeg var faktisk ikke klar over at man kunne vinne en sykkel ved å melde seg inn. Den kommer til å bli flittig brukt på vei til skolen.

Naturviterne gratulerer!

 

Laster kommentarfelt ..

Samarbeidspartnere