Dagfinn Hatløy ny forbundsleder i Naturviterne

Dagfinn Hatløy er valgt til ny forbundsleder i Naturviterne. Hatløy etterfølger Vebjørn Knarrum. Naturviterne avholdt sitt landsmøte onsdag 15. mars i Oslo.

 

Dagfinn Hatløy er 50 år og kommer fra Stavanger. Han er bosatt i Årdal i Ryfylke, i Hjelmeland kommune i Rogaland.

Hatløy er agronom, utdannet landbruksøkonom fra Høgskolen i Telemark og innen samfunnsfag ved Universitetet i Stavanger (UIS). Han har siden 1991 jobbet med landbruksforvaltning, arealforvaltning og samfunnsplanlegging.

Hatløy har i ti år jobbet i tre forskjellige kommuner i Ryfylke, bl.a. som jordbrukssjef. Siden 2001 har han jobbet som seniorrådgiver i arealforvaltning og samfunnsplanlegging hos Fylkesmannen i Rogaland. Arbeidsområdet har vært by- og samfunnsplanlegging, samordnet areal- og transportplanlegging, jordvern, regional og kommunal planlegging  m.m.

Den nyvalgte forbundslederen har vært hovedtillitsvalgt for Naturviterne hos Fylkesmannen i Rogaland siden 2006, inkludert verv for Akademikerne, og har tidligere vært hovedtillitsvalgt i kommunal sektor.

Hatløy har tre perioder (seks år) i sektorstyre stat for Naturviterne siden 2011 . Siste periode var Hatløy leder for sektorstyre stat, leder av tariffutvalget og medlem av hovedstyret.

Dagfinn Hatløy tiltrer som forbundsleder i 80 % stilling fra 3. april.

 

Laster kommentarfelt ..

Samarbeidspartnere