Podkast
NaturviterPodden om lønna di
Samtale om lønn og årets lønnsforhandlinger med Ole Jakob Knudsen, Camilla Fosse og Petter Johannessen fra Naturviternes sekretariat

Om lønna di!

I denne podkasten snakker vi om naturviter-medlemmenes lønn og lønnsutvikling. Lønnsstatistikken viser at naturvitere hadde en svak lønnsutvikling i 2022. Nå står vi ved inngang til årets lønnsforhandlinger i offentlig sektor. Vi må se 6-tallet skal vi være fornøyd, sier Ole Jakob Knudsen, som leder tariffarbeidet i Naturviterne.

Om lønna di!

I denne samtalen snakker vi om naturviter-medlemmenes lønn og lønnsutvikling. Lønnsstatistikken viser at naturvitere hadde en svak lønnsutvikling i 2022. Nå står vi ved inngang til årets lønnsforhandlinger i offentlig sektor.  Vi må se 6-tallet skal vi være fornøyd, sier Ole Jakob Knudsen, som leder tariffarbeidet i Naturviterne.

Møt Ole Jakob Knudsen (assisterende generalsekretær), Camilla Fosse (rådgiver privat sektor) og Petter Johannessen (rådgiver statlig sektor) i samtale om lønn, lønnsstatistikk og forventninger til årets lønnsoppgjør.